wmv naar qt ?

(heb al overal gezocht) Hoe kan ik in wmv films bewerken als knippen & plakken .Heb al het mogelijke al geprobeerd: Convert to QT, VLC, MPlayer, WindowsMediaPlayer.Bestaat er een programma om WMV te vertalen naar QT, of andere oplossingen? Alvast mijn dank!

Voor zover ik weet is het enige programma waarmee dit goed kan River Past's Video Cleaner.

http://www.riverpast.com/en/prod/videocleaner/index.php

Het is niet beschikbaar voor Mac dus je moet wel eerst even op bezoek bij iemand met een PC. Op de PC kan je dan alles met dit programma omzetten naar DV en daarna kan je er op je Mac mee doen wat je maar wil.

Een oplossing waarbij je geen PC nodig hebt bestaat niet.

het kan wel via Cleaner (6) het is een heel gedoe, want als er geen geluid bij het filmpje zit, dan moet je eerst geluid toevoegen of in ieder geval een geluidspoor. Maar het lukt dus wel via Cleaner (ja ja, is er ook voor de mac) Zoek maar bij versiontracker.com

Met cleaner is het mij nog nooit gelukt. Wel andersom, van quicktime naar wmv.

Er is een hele simpele oplossing:

Klik maar HIER :wink:

wauw: hij is eindelijk uitgebracht ! Ik ging al steeds even kijken of ie er al was, maar nu is ie er echt :D toppie!

Misschien een beetje een gekke vraag, maar kent iemand een goed, snel, en vooral ook gratis conversiesoftware die desnoods (!) op windows draait? Ik heb op mijn werk windows, en ik moet heel binnenkort een aantal korte WMV's in een powerpoint opnemen. Lukt dus niet, want moet MOV zijn. Ook afspreken met VLC lukt niet. Ik heb dit niet structureel nodig, anders lijkt me die Flip4Mac software perfect, maar ik heb er nu in iedergeval even geen geld voor over. :wink:

De enige diie ik zo snel heb kunnen vinden, die helemaal gratis is, is [url=http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10379567.html?tag=lst-0-2]DEZE[/url].