WMV, naar Quicktime

Weet iemand hoe ik een wmv bestand naar een quicktime bestand om kan zetten?

Ik heb Flip4Mac geinstalleerd, dus ik kan wmv wel afspelen met quicktime, maar niet exporteren naar een .mov, of iets dergelijks.

Bestaat deze mogelijkheid?

Hier staat alles over video conversies: http://lexilyn.be/videoconversies/

[quote:6cb273dfd2="chlorophyl"]Hier staat alles over video conversies: http://lexilyn.be/videoconversies/[/quote:6cb273dfd2] En daar lees ik: [quote:6cb273dfd2]Wat je niet kan is ze exporteren naar een ander formaat, hiervoor heb je de duurdere plugin nodig.[/quote:6cb273dfd2] Toch lukt het mij om filmpjes die onder Flip4Mac aan het laden zijn, te slepen naar een open venster van QuickTime en ze daarna als .mov te bewaren.

He, klopt, ik kan in een safari venster, in de quicktime balk voor de optie kiezen, ''Save as Quicktime movie...'' cool, dus helemaal niet een dure plugin kopen.

Ik heb dit namelijk nodig, omdat ik een filmpje in een rapidweaver site wil plaatsen, en rapidweaver accepteerd geen .wmv bestanden. Nu dus wel gelukt!

Bedankt!

[quote:b3408646bb="Fl@bber"]

rapidweaver accepteerd geen .wmv bestanden. Nu dus wel gelukt! [/quote:b3408646bb]

Sorry, een beetje voorbarig, het is niet gelukt, het is nog steeds WMV Structuur, het gaat dus niet lukken, kut!

Maar bedankt voor de reacties!

"opslaan als .mov" betekend niets anders dan dat je een mov container maakt met daar een WMV in... dat is heel wat anders dan de WMV stream hercoderen. Je hebt dan de Player Pro versie nodig, die kan inderdaad ook wmv exporteren als iets anders.

unSOUND... bedoel je QT Pro? Wmv's die ik als .mov heb opgeslagen kan ik niet exporteren in QT Pro... die optie blijft grijs. :?

Nee, ik bedoel WMV Player Pro. Ik kan namelijk wel een WMV openen en exporteren als wat dan ook... maar ik heb dan ook de Player Pro gekocht.. staat ook zo op hun website.

[img:7208b1687e]http://unsound.kicks-ass.org/Plaatjes/playerpro.png[/img:7208b1687e]

En die Pro player werkt die goed? Omdat in het begin met de Free player wat problemen waren, en volgens mij is de Pro player al een tijd niet geupdate.

Het werkt hetzelfde als met QuickTime, er is maar 1 installatie, de serial maakt het verschil tussen wat je wel en niet kunt.

Bij mij werkt hij sinds dag 1 zonder problemen.

Ik had dit probleem ook. Ik had niet echt zin om de Pro versie te kopen.

Als je het filmpje bewaart in Quicktime en daarna opent met het gratis programma OpenShiiva dan kan je hem hiermee omzetten naar een MP4 bestand met MP4 video en audio.