woordenboek is zoek

[url]http://fanmedia.dvddownload.nl/details.php?menuid=68&menu=Software&submenu=Woordenboek&id=1002[/url]

Na betaling van €4,99 via de telefoon heb ik dit woorden boek ged.load. Ik kan het niet uit-pakken met de Stuffit. Wie kan me daarbij assisteren, de helpdesk geeft niet thuis!..

Groet van Gees

Wat gebeurt er dan precies wanneer stuffit het probeert uit te pakken? Weigert ie of blijft er niets over...een onbruikbaar bestand bijvoorbeeld?

Dit is wat ik dan te zien krijg; en ben ook niet in het bezit van WinZip.

[img:7cd54a151a]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=9125[img][/img:7cd54a151a]

Dit is een Windows file ben ik bang die je niet met een Mac kunt openen... je hebt mischien de verkeerde file (de Windows file) gedownload (op de site zag ik dat de software zowel voor Windows als Mac was)

Arnaut, bedankt voor het meedenken zo-wie-zo!.. Je hebt geen geen keus bij het downloaden, en daarna krijg je de ZIP. Het is jammer, en zo veel geld was het nou ook weer niet, ik was alleen nieuwgierig hoe dat ging met telefoon-betaling. Maar uit principe blijf ik e-mailtjes naar hun sturen, tot er een goed antwoord komt.

[img:618b67be9b]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=9126[/img:618b67be9b]

Woordenboek is niet geschikt voor de Mac, was hun antwoord. Daarop heb ik hun een voorbeeld gestuurd, waarop duidelijk staat dat het ook geschikt is voor 'Macintosh' Met de nodige excuses en dit zouden ze verbeteren, mocht ik als een troost een film downloaden. (heb hem nog niet) Maar het is altijd goed om schermopnames te maken als bewijs.