Woordenboek Spaans-Nederlands? .PRC Openen?

hai mensen,

Wie kent er nog een goed woordenboek Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans? Of wie weet er hoe ik een .PRC bestand kan openen?

Ik ben een tijdje terug overgestapt op mac en hoewel ik op de achtergrond ook nog wel eens Windows draaide ben ik daar vanwege schijfruimteproblemen mee opgehouden. Virtual PC kostte me wel iets van 15 GB en ik gebruikte hem eigenlijk alleen nog voor mijn pocket SpaansNederlands Nederlands Spaan Van Dale woordenboek, maar daar is voor zover ik weet nog geen Mac Versie van. Het enige dat ik gevonden heb is een palmtop .prc woordenboek, maar die krijg ik niet geopend.

Als iemand nog een nuttige tip heeft zou ik erg blij zijn, want zoeken in de papieren versie trekt me niet meer zo, aangezien dit veel meer tijd kost.

Geert

Een PRC bestand ken ik vooral als een bestand voor op de palm PDA en daar heb je echt een palm bij nodig. Is namelijk gecompileerd voor die processor. Maar hier http://filext.com/detaillist.php?extdetail=prc staan meer mogelijke formats beschreven, wie wet zit er wat voor je bij.

Zo’n woordenboek ken ik niet. Er zit wel wat in OSX, maar dan moet je via engels of frans vertalen…

Hier hetzelfde advies als fistkikker; vertalen via diverse omwegen http://www.ultralingua.com/en/resources/

Kijk op www.vertaalwoord.nl eens of dat voldoende voor je is. Daar krijg je als resultaat voor een woord de vertaling in meerdere talen, inclusief Spaans.

MOgelijk is eReader er ook voor de Mac. Volgens mij kan die hem openen. Denk ik.