Xbox (oude en gesoftmod) en Osx opties

Ik heb reeds een oude Xbox gekocht die ook is gesoftmod. Nu ben ik opzoek naar osx programma's die samen met de xbox communiceren. OF manuals waat staat hoe je je ip kan instellen (om te kunnen ftp-en).

ff in het kort : ik wil weten wat er mogelijk is met de xbox en de mac.

Gr. Rutger

Waar is 'ie naartoe gesoftmod?

Ik heb er een linuxbak van gemaakt en daarmee kun je natuurlijk wat je wilt.

Heb je XBMC of EvoX draaien, dan zijn er geloof ik wel wat utils.

Mijn oude xBox is naar de slaapkamer verhuisd en doet nu dienst als media player. En dat doet ie ijzersterk met de volgende programma's:

http://www.xboxmediacenter.com/index.php

Op deze site staat alleen de source code van XBMC. Een search in amule of een torrent search brengt je al snel naar verschillende binaries, waarvan die van T3CH een van de meest gebruikte en bekende is (gewoon zoeken op ‘XBMC T3CH’.

Je kunt dan van je Mac een media server maken. Het programma daarvoor vind je op http://4four.net/ (kies menu OSX_CODE).

Ik ben er echt heel nieuw mee. maar avalaunch staat erop als dashboard en evox als interface? of zijn ze alle twee een dashboard. Ik heb op de x-scene site al een app gevonden om .rar bestanden te unrarrrren naar de xbox. nu nog kijken of het werkt. als ik vragen heb die wat specifieker zijn kom ik nog wel ff terug... thanx voor de info alvast. gr rutger