xml editor voor mediaspeler Mede8er

Ik heb een Mede8er mediaspeler, ik heb hier een xml editor voor nodig en vanuit het forum werd dunextomede8er aangegeven. Deze is echter niet meer geschikt voor de huidige OS versies en start ook niet meer op. Heeft iemand een suggestie voor een nieuwe? Ik bedoel dus een xml editor niet gewoon om ascii tekst te editen maar om gegevens in een mediamap te ordenen.

http://www.dunexapp.com

Programma start wel maar doet uiteindelijk niets, je kan wel scannen, tja dat doet de mede8er zelf ook maar niet zelf een poster plaatsen en de .xml maken voor de films die niet worden gevonden in de database (als je die xml namelijk niet maakt en je gaat zelf posters erin zetten worden deze namelijk weer botweg door de scraper van Mede8er overschreven door blanke posters.
Maar uiteindelijk blijft ook deze blank. Waarschijnlijk dat daar dan die Dunx2mede8er voor bedoeld was. Kennelijk is het formaat niet compatibel.

Eén van de ideeën achter XML is dat je nu net met een teksteditor ook een XML-bestand aan kunt passen. Toegegeven, vaak zal dat makkelijker gaan met een programma dat specifiek bedoeld is om XML-bestanden aan te passen, maar het kán met elke willekeurige teksteditor.

Heb je helemaal gelijk in maar ik hoopte toch op een afgepast programma want dat werkt dan toch weer gemakkelijker. Ik heb zoiets wel eerder gehad om met kodi te gebruiken iets met de naam van een dier maar weet niet meer wat.

Oh heb het net gevonden, Mediaelch, ga even kijken of dat wel werkt.

Je kunt ook denken aan XML spear.
http://www.donkeydevelopment.com/