Xpress 5.0 - OS X/Classic

hoi allen,

We hebben hier een aantal computers draaien met OSX/Classic en Xpress 5.0. Als we bestanden openen die zijn aangemaakt in Xpress 4.1 en we willen ‘saven’ ( :apple: S), dan is dat niet mogelijk. We moeten dan het bestand opslaan onder een andere naam. Als we dat een keer gedaan hebben, werkt het :apple: S wel weer. Maar we hebben hier nog tig oude bestanden staan. Weet iemand of er een of andere extensie bestaat die dit oplost?

b.v. 1000x d.
Christel

hey dit is een vervelend probleem wanneer je Quark draait op OSX in de classic mode, 9/10 keren dien je te saven onder een andere bestandsnaam.

Christel onder welk systeem draai je? 10.2.6 ? Onder 10.2.8 werkt het venster om te saven weer als vanouds. Anders is dit misschien op te lossen met de Default folder.

Hier te downen.

[quote:96c6b9d453="Urbin"]Christel onder welk systeem draai je? 10.2.6 ? Onder 10.2.8 werkt het venster om te saven weer als vanouds. Anders is dit misschien op te lossen met de Default folder.

Hier te downen.[/quote:96c6b9d453]

Bedankt voor je reactie, hier kan ik denk ik wel wat mee. We werken inderdaad met 10.2.6. Ga proberen of updaten werkt, anders eventueel met de Default folder…