Zijn hier Contribute 3.1 gebruikers?

Contribute 3.1 geeft bij mij pagina's met wat grotere(!) stylesheets (CSS) in editmode het eea niet goed weer ... vlakken met grijs op onverwachte plekken ... wie weet van dat euvel en heeft zich daar al wat verder in verdiept?

Ik ben gebruiker, maar herken je probleem niet. Kun wat meer uitleggen/laten zien?

Een voorbeeldpagina in browsermode > [url]http://home.planet.nl/~vos00622/contribute/contribute_publish.jpg[/url] en in editmode > [url]http://home.planet.nl/~vos00622/contribute/contribute_edit.jpg[/url] ... ik vermoed dat de stylesheet door Contribute 3.1 niet goed gerenderd wordt ... welke engine draait er eigenlijk achter Contribute ... Opera? De originele pagina staat op [url]http://www.amordetango.nl[/url] en doet het goed op Safari/mac en Firefox/mac en op IE6/win!

De rendering van CSS in Dreamweaver is allerminst in orde. Er gaat nog heel wat fout. In de preview via de browser kun je zien hoe het er uit gaat zien. Ik neem eigenlijk aan de Contribute van dezelfde problemen in het renderen last heeft.

Reden waarom ik 85% van het werk aan pagina’s inmiddels via BBEdit doe…

Net met Opera naar de originele pagina gekeken, maar alles ok! Als Opera de engine is van Contribute dan is er iets anders aan de hand!

Wie zegt dat er een opera-engine in de MM producten zit?