Zoektocht naar Illustrator (vector) van een euromunt

Dag Mensen. Ik zoek al dagen naar een illustrator file (vector) van een euro munt (voorkant). Ik kan echter niets vinden wat ook maar in de buurt komt.

Weet iemand waar ik die kan verkrijgen?

Wellicht bij [url=http://nl.knm.nl]deze firma[/url]... daar slaan ze die dingen.

:wink:

Ik denk niet dat dergelijke bestanden zomaar ergens te vinden zijn… maar als je ze ergens tegen komt dan heb ik ook wel interesse… ook voor de originele illustratorbestanden van de biljetten overigens.

Die munten zijn wel extreem lelijk!

Zou ik de euro vrij mogen gebruiken in een afbeelding, want ik vraag dat mij ak omdat het natuurlijk ook een ontwerp is.

[quote:611ce44f8c]Ik denk niet dat dergelijke bestanden zomaar ergens te vinden zijn... maar als je ze ergens tegen komt dan heb ik ook wel interesse... ook voor [b:611ce44f8c]de originele illustratorbestanden van de biljetten overigens. [/b:611ce44f8c][/quote:611ce44f8c]

Ha ha! ROLF! Ja, dat lijkt mij ook wel wat!!! :smiley: :lol: 8) :smiley:

Volgens mij zijn er op de site van ECB enkel jpg/gif versies van de munten te downloaden. Illustrator EPS bestanden lijken me sterk... of iemand moet ze nagemaakt hebben natuurlijk.

Probeer het eens hier: http://www.euro.ecb.int

of

http://www.euro.ecb.int/nl/more/communication/download3.html
http://www.euro.ecb.int/nl/more/communication/download2.html
http://www.euro.ecb.int/nl/more/communication/download1.html

Maar dat materiaal is toch meer voor werkstukken of de schoolkrant. De echte hires-valsmunter kan hier enkel om lachen natuurlijk.

Maar zou je ze wel vrij mogen gebruiken in een logo bijvoorbeeld

Ik heb vectorbeelden van ALLE euromunten uit ALLE europese landen die ze uitgegeven hebben. Mail mij even voor welke je wilt hebben dan ga ik ze opzoeken!!