zou AppleTV over 2 schermen kunnen

Ik vraag me af: Zou het mogelijk zijn om een AppleTV aan te sluiten op een plasma TV met de HDMI en een tweede scherm b.v. -MUSTEK PF-D800 Digitale fotolijst 8"- met de component-video kabel en het geluid via de optische uitgang naar de surrond instalatie? Dus als ik alleen muziek wil, geen tv aan hoeft te zetten en iTunes bedien via het kleine scherm(fotolijst). Misschien ook best geinig om je fotobibliotheek op zo'n fotolijstje te zien. Zou dit een beetje werken?

Gidi

Ik ken de specificaties van de Mustek niet, maar ik denk niet dat dat gaat lukken. De AppleTV is nogal kieskeuring voor wat betreft beeldschermen:

[quote:bc54c5b5bc]Tv-compatibiliteit

* Enhanced-definition of high-definition breedbeeld-tv's die geschikt zijn voor de volgende resoluties: 1080i, 60/50 Hz; 720p, 60/50 Hz; 576p, 50 Hz (PAL-structuur); 480p, 60 Hz

[/quote:bc54c5b5bc]
Zie http://www.apple.com/nl/appletv/specs.html

kieskeurig????? je kan aansluiten met component, dat noem ik niet kieskeurig

Even de ontwikkelingen afwachten. Met Linux komt het straks allemaal goed ;-)

[quote:d5d6d9c6eb="ateazz"]kieskeurig????? je kan aansluiten met component, dat noem ik niet kieskeurig[/quote:d5d6d9c6eb]

Component is iets anders dan Composite… of bedoel je dat niet? Of heb ik het verkeerd begrepen?

Ik vind het maar een half product. Weinig aanpasbaar qua software (toch de standaardsoftware), geen TV-tuner, geen full HD ondersteuning. etc

O ja, wel slim om op te letten. Ik durf te wedden dat die fotolijst geen component ingang heeft! @ pietjepuk: de AppleTV kan wel FullHD aansturen, maar Apple kan niet garanderen dat H264 op full HD real time is af te spelen (MPEG 4, dat veel lichter is misschien dus wel!). De videochip zal echter gewoon 1080i(en wellicht zelfs p) kunnen maken, maar Apple is vooralsnog terughoudend met de software heb ik het idee.

Apple schrijft op hun site: Component-videokabel en analoge audiokabel of optische audiokabel. Ik weet niet welke "fotolijst" schermen over een video ingang beschikken, maar e.v.t. een ander klein lcd scherm wel!

Gidi

Ik verwacht dat op het moment dat je een HDMI scherm aansluit de Component-uitgangen worden uitgeschakeld... Maar dat weet je pas als ie uitgeleverd word en mensen het proberen. Ik zou het gewoon even afwachten dus.

[quote:ba7fb021fa="Drukker"]Apple schrijft op hun site: Component-videokabel en analoge audiokabel of optische audiokabel. Ik weet niet welke "fotolijst" schermen over een video ingang beschikken, maar e.v.t. een ander klein lcd scherm wel!

Gidi[/quote:ba7fb021fa]

Succes: gratis bier indien je een klein LCD scherm <40cm weet te posten met component ingang.

@martiniman, ik denk dat je daar wel eens heel erg gelijk in zou kunnen hebben.

maw: het is dus geen beperkt systeem, ligt er aan wat je er mee wil doen

fotolijstjes hebben geen component en geen hdmi

greetzz

Ik ben bang dat het inderdaad niet zal lukken...... na wat gesnuffel op het net zou dit misschien wel kunnen denk ik.... Display size: 7inch new Panasonic digital panel, Chromatic system: PAL/NTSC auto switch CVBS input Maar dit model is geen aanwinst voor de huiskamer vergeleken met een digitaal fotolijst.

Gidi

[quote:17e786a3dc="Martiniman"]Succes: gratis bier indien je een klein LCD scherm <40cm weet te posten met component ingang.[/quote:17e786a3dc] [url=http://www.abtelectronics.com/product/22710.html]Ik drink Grolsch.[/url]

Martiniman schreef: Succes: gratis bier indien je een klein LCD scherm <40cm weet te posten met component ingang.

Kratje Jupiler…

<http://atmt.co.uk/visual.htm>

Gidi

Er staat een krat Brand klaar, zo af te halen, of vrijdagavond in de Baron voor een verse Koninck oid van de tap. Echter: nisei is minderjarig, en die link van Drukker leidt niet echt naar resultaat.

[url=http://www1.nl2.conrad.com/conrad_nl/layout2/detail.fh?fh_secondid=b2c379379&layout=layout2&fh_host=www1.nl2.conrad.com&fh_eds=%c3%9f&do_fh_search=1&fh_session=%2fscripts%2fwgate%2fzcop_nl2%2f~flN0YXRlPTY0Mzg0ODg3Mg%3d%3d&fh_location=%2f%2fb2cconrad_nl_b2c%2fnl_NL&fh_search=composite&fh_refview=search]Ikke Palm![/url]

Jammer, het ziet er naar uit de we (ik) moeten wachten tot dat AppleTV fysiek in de huiskamer staat om te weten wat de mogelijkheden zullen zijn. Maar een 2e scherm lijkt me wel handig, het ATMT 7" fotolijstje bezit volgens de specs wel over een A/V ingang, maar ik kan er "nog" geen leverancier voor Nederland van vinden. AppleTv.....Ik hem in ieder geval alvast besteld.

Gidi[/quote]